Zanimivosti

Elitna prostitucija se je premaknila v TO državo

Avtor: kš

Ravno ko se je okoli afere elitne prostitucije dvignil prah in ko so mnogi, ki so bili vpleteni v te posle, pomislili, da si bodo končno oddahnili, je voditeljica Jovana Jeremić nadaljevala z razkrivanjem poslov.

Voditeljica razkriva ...
Foto: Zajem zaslona

Voditeljica je brez dlake na jeziku spregovorila o temi, ki trese celotno regijo - elitni prostituciji.

Manekenke, pevke, igralke, starlete

- Danes se bomo spet ukvarjali s temo prostitucije. Veste, da to raziskujem že tri leta. Kam se je torej preselila elitna prostitucija? Glede na to, da je glavna veriga elitne prostitucije pri nas prekinjena in da smo te dni imeli veliko imen manekenk, voditeljic, pevk, igralk, starlet, ki so bile v tej verigi, vam lahko povem, da ta veriga še vedno obstaja, vendar vodi drugam … Ne več v Dubaj!

prositutcija
Prositutcija
Pixabay

Razkrila je tudi, kam so se zdaj preselile prostitutke:

- Za dekleta, ki gredo tja delat kot manekenke, je znano, da se tam ukvarjajo tudi s prostitucijo. Torej, razkrivam, da se je preselila v Turčijo. Verjetno se sprašujete, zakaj Turčija? V rusko-ukrajinskih sporih so nastradale tudi elitne prostitutke. Ruski oligarhi so se preselili z ozemlja Rusije, pobegnili so na ozemlje Turčije in zdaj elitna prostitucija cveti v tej tudi precej bližji državi.

prositutcija
Prositutcija
Pixabay