Zanimivosti

Hurricane – Đokoviću dale 2 milijona!

Avtor: k.s.

Članice skupine Hurricane - Ksenija Knežević, Ivana Nikolić in Sanja Vučić so Fundaciji Novak Đoković podarile kar 2 milijona dinarjev (to je nekaj manj kot 17.000 evrov). Ta znesek, ki so ga zaslužile na YouTubeu, je tako pristal v blagajni za dobrodelne namene.

hurricane
Foto: Instagram

»Noletovi fundaciji smo donirale dva milijona dinarjev, ki smo jih zaslužile prek YouTuba s skladbama Foliro in Tuturutu ... Takoj smo vse tri bile mnjena, da ta denar ne bomo obdržale zase, ampak da ga bomo dale tistim, ki ga res nujno potrebujemo. Ker nam je način dela Novaka in njegove žene zelo všeč in ker Novaka resnično spoštujemo, smo se odločile, da denar nakažemo na račun njune Fundacije,« je povedala Ksenija. Ivana pa je še dodala: »Novaka in Jeleno res zelo spoštujem. On je pravi car in vedno navijam zanj in res mi je zelo všeč, saj sta oba zelo dobrodelna in mislita tudi na tiste, ki nimajo dovolj.«

Punce so tako naredile dobrodelno gesto, s katero so pač opozorile, da niso le seksi lepotičke, ampak ženske z velikim srcem in občutkom za druge.