Zanimivosti

Jelena Karleuša: “Novak je nezemljan!”

Avtor: kš

Pevka Jelena Karleuša je na nenavaden način čestitala Novaku Đokoviću za njegovo zadnjo zmago.

Jelena Karleuša je rekla za Novaka, da je nezemljan, dejstvo pa je, da je tudi sama videti nezemmeljsko.
Foto: IG

Novak Đoković je v Parizu osvojil svoj 40. masters, družbena omrežja pa so bila preplavljena s slikami srbskega tenisača, posnetki, na katerih poljublja igrišče ali lomi lopar, zdaj pa je svoje mnenje o najboljšem med najboljšimi izrazila tudi pevka Jelena Karleuša.
Pevka je na Instagramu čestitala zmagi neustavljivega Noleta, hkrati pa izpostavila, da je "njeno mnenje o Đokoviću končno dokazano". V objavi ga je primerjala z Nikolo Teslo, analizirala njegovo igro in trdila, da je "povezan z nekim virom energije, katerega se morda niti sam ni zaveda".

jelena-karleuša
Jelena Karleuša
IG

"Potrjuje se moja večletna teorija o tem človeku. Dame in gospodje, spoznajte nezemljana! Kot Tesla, 'priklopljen' na neko zelo čudno napajanje z energijo, njegova možganska funkcija ni zemeljska. Tesla in on sta si celo fizično podobna", je začela Jelena in nadaljevala: "Globoka sinergija številke tri, nisem prepričana, da se v celoti zaveda tega in koliko s tem lahko zavestno upravlja, natančneje do katere ravni … Nivo nadzora zavesti in podzavesti v primeru tega človeka je stvar znanstvenega raziskovanja, stvar za agencijo NASA,” je zaključila in navdušila sledilce.