Zanimivosti

Jelena Karleuša zablestela na Pariškem tednu mode

Avtor: kš

Srbska pevka Jelena Karleuša je postala ena izmed osrednjih zvezd letošnjega Pariškega tedna mode.

Samozavestna Jelena na brvi
Foto: Profimedia

S svojim nastopom na modni pisti za jesen/zimo 2024-2025 med revijo priznane znamke Vetements je dokazala, da je res to, kar ves čas govori … Diva v pravem smislu besede.

Njen modni trenutek

V družbi priznanih manekenk.
V družbi priznanih manekenk.
IG

45-letna pevka se je na modni pisti pojavila v družbi svetovno znanih modelov, kjer je predstavila kreacije švicarske modne hiše "Vettemon". Njen nastop ni ostal neopažen, saj so jo modni kritiki in občinstvo enoglasno pohvalili za izjemno prisotnost in samozavest, s katero se je v teh oblačilih sprehodila po modni brvi. Jelena Karleuša, ki je znana po svojem edinstvenem in drznem modnem okusu, je s tem nastopom še enkrat potrdila svoj status modne ikone in dokazala, da je izjemno samozavestna ženska.

Jelena je v minulem tednu podala kar nekaj šokantnih izjav.
Jelena v zakulisju
IG

Srečanje z zvezdami

Poleg modnega nastopa je Karleuša izkoristila priložnost za druženje z drugimi znanimi osebnostmi, ki so se udeležile tedna mode. Med njimi je bila tudi Georgina Rodriguez, zaročenka slavnega nogometaša Cristiana Ronalda. Po poročanju tujih medijev sta se Jelena in Georgina na dogodku pogovarjali o nogometu.

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša tik pred modno revijo
IG

Za tiste, ki želijo doživeti delček tega glamurja, je na voljo video na YouTubu pod naslovom "Jelena Karleusa - PARIS FASHION WEEK! WORLD STAR.", kjer si lahko ogledate vrhunce njenega nastopa.