Zanimivosti

Luka Dončić – NORO! Best FM tudi v ZDA!

Avtor: kš

Ne samo, da je naš največji košarkaški šampion Luka Dončić uradno startal radio Best FM in da je na nek način tudi boter novo nastale super postaje ... Luka je naredil še več – zaradi njega se radio Best FM sedaj posluša tudi v ZDA!

Luka Dončić
Foto: Instagram / Luka Dončić - edited

Ne verjamete?

Tako kot so zapisali na spletni strani ekipa24.si: »Glasbeni okus slovenskega super zvezdnika poznate - zato ni nič čudnega, da se je 23-letni fenomen še kako našel v novi slovenski radijski postaji, ki je začel oddajati pretekli petek, 11. novembra. Best FM je popolna novost na slovenski radijski sceni in svojo glasbeno shemo gradi predvsem na trenutno najbolj popularni balkanski glasbi. Tisti, ki jo ima podobno kot številni njegovi vrstniki in drugi slovenski športniki najrajši tudi Dončić - kar je večkrat pokazal tudi z glasbenim izborom v dvorani v Dallasu. Na družabnih omrežjih je namreč objavil fotografijo iz svojega avtomobila, v katerem se je peljal na domačo tekmo proti Portlandu in v katerem je več kot očitno donel Best FM. Več kot očitno tudi uspešno - če se nekoliko pošalimo -, kajti po prihodu v dvorano je nasmejani Luka dosegel 42 točk in fantastični trojni dvojček.«

Screenshot 2022-11-13 at 17.47.05.png
Best FM v avtu Luke Dončića!!!
Instagram

Planetarni fenomen - Best FM!

Ker je pač Luka daaaaaleč stran od naše države in radia ne more poslušati na FM frekvenci, je mladenič našel čisto enostavno rešitev. Radio posluša prek svojega iPhona, ki je povezan z avtomobilom ... Z enostavnim klikom na bestfm.si je tudi sam Luka Dončić prišel do najboljše glasbe daleč naokoli! ... In ne samo to – sodeč po obisku naše spletne strani in poslušanju spletnega radia, je poleg Slovenije, radio zelo priljubljen tudi v Avstriji, Nemčiji, Franciji, Italiji, in ostalih evropskih državah ... Ogromno spletnih poslušalcev pa prihaja prav iz ZDA!

In, Luka, če bereš zdaj te vrstice – hvala! Ponosni nate do neba!

Pa ne pozabite – Best FM doni na teh dveh frekvencah: 101,6 in 87,8!