Zanimivosti

On bo postal ACA Lukas!

Avtor: kp

Ampak, ker ne zna igrati klavirja, so se zadeve malce zakomplicirale! Tako poteka snemanje serije Kafane na Balkanu!

Mladen Bata Sovilj
Foto: instagram

Malo več kot 38 evrov na dan …

Aca Lukas in njegova produkcijska ekipa ponujata igralcu, ki bo posodil svoje roke 38 evrov na snemalni dan. Serija Kafane na Balkanu se napoveduje kot res nekaj posebnega in tudi dogajanje okoli snemanja je očitno več kot posebno. Aca Lukas namreč želi, da bi bilo vse vrhunsko. Glavno vlogo igra Mladen Sovilj, igralec, ki pa ne zna igrati klavirja. Aca zato želi nekoga, ki bo posodil le roke v scenah, kjer se vidi igranje klavirja. In te roke morajo biti podobne Acovim in igralčevim, predvsem pa morajo obvladati klavirske tipke in natančno odigrati vse klavirske kompozicije, ki bodo uporabljene v filmu.

aca-lukas
Aca Lukas
Facebook

Ne ravno bajno plačilo

Dnevnica za gospodiča, ki bo posodil roke je približno 4.500 dinarjev na snemalni dan, kar pa je nekaj manj kot 39 evrov … Torej ni pretirano veliko. Je pa dejstvo, da bo skupni znesek za roke nekje 1100 evrov, saj je predvidenih kar precej snemalnih dni.

Dolge priprave

Priprave na snemanje serije Kafane na Balkanu potekajo že več kot pol leta. Nekaj bodo snemali v Sarajevu, nekaj v Beogradu. Prvi izbor za vlogo Lukasa je bil Marko Janketić, ki pa vloge ni mogel sprejeti zaradi obveznosti na drugem projektu, zato je produkcija pod vodstvom Saše Mirkovića izbrala Sovilja, ki je zaslovel z vlogo v kriminalni seriji Klan.

Preostali del zasedbe še ni znan. Lukasovo mamo Vidosavo bi morala odigrati znana srbska igralka Anica Dobra. Nekdanjo ženo Sonjo naj bi upodobila atraktivna Teodora Bjelica, menedžerja in producenta Sašo Mirkovića pa Andrija Kuzmanović.

Spomnimo, lani je glasbenik izdal knjigo z naslovom To sem jaz, v kateri je razkril številne podrobnosti iz svojega zasebnega življenja …