Zanimivosti

Razkrivamo! Seznam najbogatejših balkanskih zvezd

Avtor: kš

Imajo vile po celem svetu, posesti ob obali morja in plavajo v milijonih ...

Dragana Mirković
Foto: IG

Dragana Mirković, Lepa Brena in Svetlana Ceca Ražnatović so najbogatejše glasbene zvezde na Balkanu.
Njihovo premoženje se meri v milijonih evrov, poleg denarja pa imajo tudi nepremičnine, ogromne posesti, jahte, podjetja.

Dragana Mirković

Dragana Mirković ostaja tudi po ločitvi najbogatejša pevka, njeno premoženje je ocenjeno na 100 milijonov evrov. Poleg nepremičnin ima Dragana tudi televizijo DM sat, vendar ji to ne pomeni nič. "Vse bi dala, samo da ne bi bila bogata in nesrečna. Tega ne želim nikomur. Ljudje se motijo, ko mislijo, da je bogastvo zagotovilo za srečo."

Lepa Brena

Lepa Brena
Lepa Brena
IG

Podprvakinja na tem seznamu je Lepa Brena z 80 milijoni evrov. Poleg nepremičnin v Miamiju, Monte Carlu in Beogradu ima tudi jahto, usidrano v Črni Gori. Do pred nekaj leti je bila tudi lastnica produkcijske hiše Grand.

Ceca

Ceca
Ceca
IG

Premoženje Cece Ražnatović je ocenjeno na 40 milijonov evrov. Kot ena najbolje plačanih pevk ima nepremičnine v Beogradu in na Cipru, njen koncert na Ušću pa je na svetovnem seznamu najbolj obiskanih. "Vse si lahko privoščim sama, ne potrebujem moškega, ki bi me finančno podpiral. Potrebujem nekoga, ki bi mi izkazoval iskrena čustva, pozornost in ljubezen."

Zdravko Čolić

Zdravko Čolić
Zdravko Čolić
Istagram

Zdravko Čolić velja za enega najboljših pevcev na Balkanu, leta 2019 pa je postavil rekord s šestimi zaporednimi koncerti v Beograjski areni. Njegovo bogastvo je ocenjeno na 25 milijonov evrov. "Spoštovanje in čast štejem za najpomembnejše in to bi rad prenesel na svoji hčeri. Ni vse v denarju in bogastvu," je nekoč povedal Čola.

Jelena Karleuša

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša
IG

Jelena Karleuša "tehta" 20 milijonov evrov. Pred nekaj leti sta z možem Duškom Tošićem kupila vilo na Dedinju od Dragana Stojkovića Piksija, vredno okoli tri milijone evrov. "Odraščala sem v skromnem domu na Novem Beogradu. Odraščanje v pomanjkanju in krutih devetdesetih me je naučilo boriti se in biti v marsičem drugačna od drugih osebnosti v šovbiznisu."