Zanimivosti

Raztrgana pogodba in razkrita resnica!

Avtor: kš

Voditeljica in plesalka Jelena Dimitrijević je nastopila na prvem koncertu Jelene Karleuše v Areni … Pred kratkim pa je delila nekatere malo znane podrobnosti iz tega obdobja življenja pop dive.

Jelena Karleuša - prava diva
Foto: IG

Jelena Karleuša in Jelena Dimitrijević se poznata že dolgo, njune šale iz frizerskega salona pa so celo polnile časopisne stolpce. "Pogosto sva se srečevali pri najini frizerki, kjer se je večkrat pošalila z mano, narisala mi brke, kar je na koncu pristalo celo v časopisih," je povedala voditeljica "Grand magazina".
Manj znano pa je, da je bila Jelena Dimitrijević plesalka na prvem koncertu Jelene Karleuše v Areni, kjer je spoznala pop divo. "Ljudje ne vedo, da sem končala baletno šolo 'Lujo Davčo' z usmeritvijo v narodne plese in tradicionalno petje, tako da sem s to šolo pridobila veščine plesa. Šla sem na avdicijo k Jeleni Karleuši, ki je iskala plesalce za koncert v Areni, kar je bilo zame, kot mladi deklici, res navdušujoče.

jelena
Voditeljica, ki pogosto menja barvo las, je še vedno zelo dobra prijateljica s Karleušo.
IG

Biti v Areni ob takšni svetovni zvezdi, katere nastopi in koncerti so na ravni nastopov svetovnih zvezd, kot je na primer Jennifer Lopez ... Seveda so to sanje vsakega plesalca … Prijavilo se je več kot 500 kandidatov in med njimi sem bila izbrana prav jaz … Skupaj z 15 drugimi. To je bilo fenomenalno doživetje," je za Svetovni radio povedala Jelena Dimitrijević.

O prvem srečanju s slavno pevko in o prvem prihodu na vaje z JK je voditeljica dejala: "Jelena je zelo naravna oseba. Na vse vaje je prihajala brez ličil, v športnih oblačilih in moram reči, da je najlepša brez šminke in brez kričečih oblačil."

Jelena Dimitrijević je povedala, da je JK čisto preprosta oseba.
Jelena Dimitrijević je povedala, da je JK čisto preprosta oseba.
IG

Obnašala se je kot ena izmed nas, kot da ni Jelena Karleuša, vedno pozitivna, vedno nasmejana, zelo duhovita, zelo pridna, toliko je delala na vseh koreografijah, ni odnehala, dokler ni bilo popolno," je povedala Jelena in priznala, da ji je JK vedno bila najljubša pevka.

jelena
Jelena Karleuša je bojda v zasebnem življenju sila preprosta.
IG

Voditeljica je razkrila, da Jelena takrat ni bila zadovoljna, ko je videla, koliko denarja je produkcija koncerta namenila plesalcem, zato je pred producentom raztrgala pogodbo in rekla: "Moji plesalci ne bodo tako slabo plačani," in jim dvignila honorarje.