Zanimivosti

Sandra Afrika povečala oprsje!

Avtor: kš

Pevka se je nedavno pohvalila z novo pesmijo, zdaj pa tudi z novim oprsjem, ki si ga je dala močno povečati. Odkrito je spregovorila o tretji operaciji in da je zdaj dosegla želeno velikost ... Se bo ustavila?

Sandra Afrika
Foto: Instagram

Poleg tega se je dotaknila svojega zakona, pa tudi moškega iz Hrvaške, ki jo je napadel aprila letos.

»Povečala sem si oprsje, nič posebnega, je pa že tretjič in zdaj sem čisto zadovoljna. Nisem več tako suha, moje telo se spreminja, zdaj so moje majhne prsi pač postale večje in ja, ne bodo več »rasle«. To je to!«

Samska sem!

Pevka je pred kratkim vrgla še eno kost – priznala je namreč, da je samska!
»Svobodna sem. Upam, da ne bo več dolgo tako in da se bo to spremenilo. Tudi v videospotu za novo skladbo sem se poskušala poročiti, a tudi tam ni šlo. Osebno si seveda želim poroke in se postati mama, to je naravno in to bo nekoč prišlo,« je poudarila Sandra.

sandra-afrika
Sandra Afrika
Instagram

Spominja se hudega napada

Letos aprila je pevka doživela velik stres, ko jo je fizično napadel nek moški s Hrvaške. Ta naj bi jo tudi dlje časa zalezoval. »Nisem bolj previdna, dejansko funkcioniram tako, kot prej. Varnostniki niso potrebni. To obdobje je mimo in vse se je uredilo. Takrat pa je bilo hudo, pravi kaos v moji glavi. Strah me je bilo, bila sem tudi nekaj časa na zdravilih. Sčasoma pa je šlo mimo.

sandra-afrika
Sandra Afrika
Instagram

Mladenič je končal v zaporu

Sandra je razkrila tudi, kaj se je zgodilo z napadalcem: »Premestili so ga na Hrvaško, v zaporu je bil dva, tri mesece. Fant ima psihične težave ... Pravijo, da so ga ustrezno zdravili in da je sedaj mnogo bolje. Njegov oče je bil na sojenju, jaz sem pristopila do njega in ga prosila, naj poskrbi za svojega otroka. Lahko bi se zgodilo kaj veliko hujšega. Mora biti pod nadzorom. Ima prepoved približevanja in ne more v Srbijo.«