Zanimivosti

Sandra Afrika TAKO služi MILIJONE!!!

Avtor: kš

Pevka Sandra Afrika je z gradnjo stavb v Šabcu zaslužila kar 3,7 milijona evrov.

Sandra Afrika
Foto: Instagram

Sandra se je podala v posel z menedžerjem in nekdanjim fantom Aleksandrom Moskovljevićem Mikišo, s katerim sta zgradila dve stavbi. Prva, ki ima 13 stanovanj, ji je prinesla dva milijona evrov, medtem ko je druga z 11 stanovanji še v fazi gradnje, vendar ocenjujejo, da bo z njo zaslužila 1.700.000 evrov.

Lepotica zasluženo uživa
Sandra Afrika
Instagram

Šla sta narazen, a ostala poslovna partnerja

Sandra je postala prava investitorka, odlično se znajde v poslu, v katerega jo je vpeljal nekdanji fant. Ona in Mikiša sta po razhodu postala poslovna partnerja, ki odlično sodelujeta. Ko sta stanovanja v prvi stavbi razprodala z bliskovito hitrostjo in zaslužila dva milijona evrov, sta takoj vložila denar v gradnjo druge stavbe, katere dela se bližajo koncu. Večino stanovanj sta prodala v sivi fazi gradnje. Eden izmed nogometašev, katerega ime skrivata, je kupil penthouse v vrednosti 200.000 evrov. To stanovanje je najdražje, ima tri sobe, teraso v celotni dolžini in dve kopalnici. Druga stanovanja stanejo približno 150.000 evrov. Vsako stanovanje ima svoje parkirno mesto, stavba pa ima varnostno službo, ki skrbi za varnost vseh stanovalcev - pravi vir, blizu pevki.

Zase ni obdržala niti enega stanovnja.
Sandra Afrika
Instagram

Luksuz na kvadrat

Stavbi sta zgrajeni po najnovejših standardih in imata sisteme, ki prispevajo k manjši porabi energije. Vsa stanovanja so luksuzna, saj so bili uporabljeni vrhunski materiali, uporabljeni za zidove, tla, stavbno pohištvo in ogrevanje. Nihče ne more verjeti, da takšna stanovanja sploh obstajajo v Šabcu. Zato so se tako hitro prodala, saj so premožni ljudje želeli živeti prav v takšnih stavbah.

Že vlaga naprej

Sandra in Mikiša že iščeta novo zemljišče, saj nameravata zgraditi še eno stavbo. Najverjetneje bosta spet gradila v Šabcu, v prihodnosti pa načrtujeta širitev posla tudi v druga srbska mesta. Ugotovila sta, da jima gre posel z investicijami dobro od rok, zato želita zaslužiti še več denarja.

Zanimivo je, da Sandra ni obdržala nobenega stanovanja v Šabcu zase: »Vsa so naprodaj! Živim v Beogradu, kjer imam stanovanje, zato ne potrebujem še enega.«