Zanimivosti

Seka Aleksić - Tako je utišala VSE!

Avtor: kš

Seka Aleksić se je odločila, da bo priskočila v pomoč dekletu, nad katerim so že vrsto let izvajali vrstniško nasilje. Pevka je tako deklico pospremila na maturo in utišala vse zlobne jezike!

Seka Aleksić in Mia
Foto: Instagram

Pevka Seka Aleksić se je odločila podpreti deklico, ki je bila žrtev vrstniškega nasilja na eni izmed šol v Vrbasu. Seka je obiskala Vrbas, se srečala z družino deklice Mie in jo spremila na maturo.

seka-aleksić-in-mia
Seka Aleksić in Mia
Instagram

Deklica je blestela v črni obleki, ko pa je ugledala svojo spremljevalko, ki je iskreno stopila ob njeno stran, se ji je stisnila v objem in jo poljubila. Seveda so se kaj hitro zbrali navdušeni sosedi, ki so veselo pozdravljali Seko in Mio.

Mala Mija je bila prvič zares srečna.
Seka Aleksić in Mia
Instagram

Zgodba bakrena žica

Vse skupaj se je začelo tako ... Pred časom je ena izmed uporabnic družbene mreže Twitter objavila zgodbo o deklici, ki je doživela ponižanje s strani svojih vrstnikov na eni izmed šol v Vrbasu:
“Vrstniki so v šolo prinesli bakreno žico, da bi se posmehovali deklici, ker je Romkinja, navezujoči se na stereotip, da Romi zbirajo baker. Njen oče vozi tovornjak po Evropi, mati pa vodi cvetličarno. Nihče ne želi iti z njo na maturo,” je takrat zapisala uporabnica, ki je doživela pravi šok, ko je prejela odgovor Seke Aleksić: “Jaz bom šla z njo na maturo!”

Prišla jo je iskat domov in pričakala jo je cela družina.
Seka Aleksić in Mia
Instagram

seka-aleksić-in-mia
Seka Aleksić in Mia
Instagram

In čeprav so mnogi mislili, da pevka obljube ne bo držala, se je zgodilo ravno obratno! Pohvalno!