Zanimivosti

Ta maturant je danes bogataš!

Avtor: k.s.

Ste ga prepoznali? Danes je kralj zabavnišva in eden od najbolj bogatih ljudi v regiji ... Je sinonim za glasbeno tekmovanje!

Saša Popović
Foto: Instragram

Seveda, to je Saša Popović, zelo pomemben člen glasbene scene celotne regije. Že več kot desetletje namreč skrbi zato, da lahko mladi in perspektivni izvajalci lahko pridejo na pomembne odre. Preden je začel izjemno uspešno glasbeno kariero, pa je bil videti precej drugačen. Običajen fant, ki očitno ne daje veliko na zunanji izgled oziroma, ki ne sledi takratnim kričečim trendom.

saša-popović
SAŠA POPOVIĆ in Sweet Sin
INSTAGRAM

Popović je postal prepoznaven, ko je začel nastopati s skupino Sweet Sin, v kateri je takrat prepevala največja zvezda Balkana – Lepa Brena. Skupina je bila izjemno uspešna in nastopali so po vsej nekdanji Jugoslaviji. Danes sta Saša in Brena zaslužna za bogato kariero mnogih glasbenih izvajalcev. Pod njunim okriljem v sklopu oddaje ZVEZDE GRANDA so začeli: Rade Manojlović, Milica Todorović, Darko Lazić, Milica Pavlović, Tanja Savić in drugi.

Skratka, na fotografiji je mladi maturant, za katerega skoraj nihče takrat ne bi rekel, da bo glasbeno sceno celotne regije dobesedno obrnil na glavo!

V spodnjem videu iz leta 1987 ga vidimo na harmoniki.

White Down Pointing Backhand Index