Zanimivosti

Voyage - Oboževalci so brez besed – to je njegova zgodba

Avtor: kš

Raper je svoji mami posvetil čustveno sporočilo, oboževalci pa so ostali brez sape od šoka, ko so jo videli!

Voyage
Foto: Instagram

Mihajlo Veruović, bolj znan pod vzdevkom Voyage, je ustvaril pravo navdušenje na regionalni glasbeni sceni.

Zaznamuje ga svež in specialen talent, in čeprav je star le 21 let, ima že kar nekaj uspešnic, ki jih mladina obožuje. Vendar otroštvo tega mladega umetnika ni bilo prav nič lahko. Zaznamovano je bilo z umorom takratnega premierja Zorana Đinđića.

Voyageov oče (na desni) in nekdanji premier Zoran Đinđić
Voyageov oče (na desni) in nekdanji premier Zoran Đinđić
Instagram

Tragedija, ki je vplivala na celo družino

Voyageov oče Milan Veruović, je bil telesni stražar Zorana Đinđića, ki je bil z njim v trenutku atentata. Tudi sam je bil hudo ranjen, zaradi ogrožene varnosti pa se je z ženo in otroki preselil v Francijo.
Prav ta selitev se skriva v Mihajlovem vzdevku - Voyage, kar pomeni "potovanje". Čeprav je mlad reper imel travmatično otroštvo, je zrasel v zelo prijetnega in lepo vzgojenega fanta. Že od malih nog si je obljubil, da bo uspešen ...

Težko otroštvo

»Ko je bil moj oče ranjen, smo morali z družino zbežati v Francijo. Kot otrok sem doživel stvari, ki jih vidimo le v filmih in to je travmatična izkušnja za enega mulca. V Srbijo sem se vrnil, ko sem bil star osem let,« je povedal Voyage.
Poudaril je, da se ni bilo lahko vključiti v družbo in da je vedno izgledal kot nek čudak.
»Šel sem skozi pekel življenja in potreboval sem čas, da sem se vklopil s svojimi vrstniki, ki niso mogli razumeti, zakaj sem tak in kaj sem preživel. Ne želim izpasti kot žrtev, a vedno sem bil nekaj na robu, nek čudak ... Črna ovca med ostalimi,« je še dodal pevec.

Voyage z mamo
Voyage z mamo
Instagram

Nikoli ni obupal

»Eden od razlogov za moj uspeh je trma. Delal sem veliko več kot drugi, zato pa sem uspel,« je nekoč povedal novinarjem. Posebno mesto v njegovem življenju zaseda mati Žana, ki mu je brezpogojna podpora v vsem. Mnogi pravijo, da je od nje podedoval čudovit nasmeh, za katerim vzdihuje kar lepo število oboževalk.

To je ona, ena in edina

Glasbenik pravi, da mami dolguje vse ...
Glasbenik pravi, da mami dolguje vse ...
Instagram

»Edina ženska, ki ji dolgujem življenje. Oseba, ki me je naučila vseh vrednot, ki jih imam in ki se je potrudila, da zrastem v moškega, ki bo za vedno spoštoval ženske. Od prvega koraka, prve težave, prvega uspeha in prvega milijona. Vse dolgujem njej! Mama, hvala ti, obljubljam, da te nikoli ne bom razočaral in da boš najbolj ponosna mama na svetu,« je zapisal pod fotografijo z mamo na svojem Instagram profilu.