Zanimivosti

Voyage - petkova eksplozija v Mercatorju!

Avtor: kš

Na (končno) svež petkov večer, je ljubljanski Mercator HM Šiška postal prizorišče nepozabnega dogodka, ki je združil glasbo, nagrade in izjemno energijo.

Voyage v Mercatorju
Foto: Primož Lavre

V sodelovanju z BEST FM in blagovno znamko Volim Tea je Mercator gostil enega izmed trenutno najbolj vročih glasbenikov na Balkanu – srbskega rapperja Voyage.

Voyage ima
Voyage v Mercatorju
Primož Lavre

Dogodek, ki se je odvijal med 19. in 20. uro, je bil vrhunec tedna, polnega pričakovanj. Številni oboževalci so se zbrali, da bi iz prve roke doživeli karizmo in ustvarjalnost Voyagea, ki je znan po svojem unikatnem pristopu k trep repu in magnetnih ritmih. Poleg glasbene poslastice je bila predstavljena tudi ekskluzivna pijača Volim Tea, ledeni čaj z okusom breskve in lubenice z meto, ki ga je Voyage pomagal razviti.

voyage-v-mercatorju
Voyage v Mercatorju
Primož Lavre

Prvih 30 srečnežev, zmagovalcev nagradne igre, je imelo priložnost za osebno srečanje z glasbenikom, kjer so lahko delili trenutke, vzeli avtograme in se fotografirali. Ta intimni pogovor je dodatno poglobil vez med Voyageom in njegovimi privrženci.

voyage-v-mercatorju
Voyage v Mercatorju
Primož Lavre

»Pri Voyagu je v ospredju unikatnost okusov, kar popolnoma sovpada z Mercatorjevim inovativnim pristopom,« je poudaril eden izmed organizatorjev. Mercator, ki je prvi v Sloveniji ponudil ekskluzivni Volim Tea, je s tem dogodkom še enkrat dokazal svojo predanost inovacijam in zadovoljstvu svojih kupcev.

Voyage je v svojem nagovoru izrazil zadovoljstvo in navdušenje nad toplim sprejemom v Sloveniji ter obljubil, da bo obisk še kdaj ponovil. Dogodek ni le okrepil zvestobe obstoječih oboževalcev, ampak je privabil tudi nove ljubitelje, ki so prvič slišali za njegovo glasbo in okusili čar Volim Tea.

Eksplozivna Neva - obraz najboljšega radia v Sloveniji!
Eksplozivna Neva - obraz najboljšega radia v Sloveniji!
Primož Lavre

Večer se je zaključil v sproščenem vzdušju, z obljubo, da bo Mercator še naprej prinašal inovativne in sveže izdelke ter izkušnje, ki obogatijo vsakdan svojih strank. Naslednjič, ko boste obiskali Mercator, ne pozabite preizkusiti Volim Tea in se spomniti na fenomenalen petkov večer, ki je združil glasbo, okuse in nepozabne spomine. In tam smo bili tudi mi, BEST FM, našo fenomelano in ravno tako eksplozivno Nevo na čelu!

voyage-v-mercatorju
Voyage v Mercatorju
Primož Lavre