Zanimivosti

Youtuber iz Srbije oropan na Pagu

Avtor: kš

Kontroverzni Baka Prase pravi, da so ga oškodovali za 250.000 evrov!!

Baka Prase provocira in pravi, da bo čez dva meseca zaslužil še trikrat več.
Foto: IG

“Oropali so me. Sinoči nam je nekdo vstopil v hišo in odnesel vse stvari, med katerimi so bile ure in denar, ki sem ga prinesel za snemanje spota za pesem z Voyageom,” je razkril Baka Prase v objavi na Instagramu.

Baka Prase in Voyage
Baka Prase in Voyage
IG

Baka Prase, youtuber iz Srbije, je prijavil hrvaški policiji, da so ga v nedeljo okoli 4.30 ponoči oropali in da mu je nastala škoda v vrednosti 250.000 evrov. Prijavo je za Večernji list potrdila tiskovna predstavnica liško-senjske policije Maja Brozičević. "Prijavljena je kraja ur Rolex, parfumov, nekaj denarja, vse pa se je domnevno zgodilo med snemanjem videospota," so izvedeli novinarji iz policijskih virov.

Baka Prase je na svojih storyjih precej neposreden.a
Baka Prase je na svojih storyjih precej neposreden.
IG

"Oropali so me. Sinoči nam je nekdo vstopil v hišo in odnesel vse stvari, med katerimi so bile ure in denar, ki sem ga prinesel za snemanje spota za pesem z Voyageom. Škoda: vse stvari, tudi oblačila in parfumi ljudi, ki so bili z menoj. Moji Rolexi, gotovina, oblačila v vrednosti 250.000 evrov," je napisal Baka Prase na svojem Instagram storyju. Zahvalil se je tudi hrvaški policiji za hitro reakcijo na njegov klic.

Ponuja konkretno nagrado!
Ponuja konkretno nagrado!
IG

"Hvala Bogu, da smo prepričali Igorja, naj ne ostane sam v hiši, ker bi se mu lahko kaj zgodilo. Hvala tudi hrvaški policiji, ki so takoj odgovorili na klic, se lotili dela, pripeljali forenzike in opravili ogled. Upam, da bomo kmalu našli krivca," je zapisal, v naslednjem storyju pa je ponudil tudi denarno nagrado vsem, ki imajo kakršnekoli informacije o tatovih, ki so mu ukradli dragocene ure in denar.

baka-prase
Baka Prase
IG

Ponuja konkretno nagrado!
Baka Prase je očitno poln denarja.a
IG